An OUTDOOR
Adventure

CAMPING/GLAMPING

VI PROVAR SOMMAR SOM VINTER , NATURLIGTVIS FINNS DET VISSA HINDER VINTERTID. TEMPERATUR OCH HÅRD VIND KAN GÖRA ATT VI MÅSTE ÄNDRA STRATEGI ELLER PLATS MEN OFTAST FINNER VI EN LÖSNING.

NI BESTÄMMER VILKEN NIVÅ NI VILL HA PÅ CAMPING/GLAMPINGEN , NI KAN VÄLJA PÅ ALLT IFRÅN VANLIGA LIGGUNDERLAG TILL BÄDDADE BREDA SÄNGAR MED FÅRSKINNSFÄLLAR PÅ GOLVET.NI BESTÄMMER SÅ GÖR VI I ORDNING FÖR EN UPPLEVELSE I FJÄLLEN.

OM NI ÄR UTE TIDIGT PÅ VINTERSÄSONGEN KAN NI FÅ UPPLEVA NORRSKEN UNDER ÖVERNATTNINGEN.

PÅ VÅRA FASTA GÖMSTÄLLEN FINNS ÄVEN TOALETT MED VÄRME.UPPVÄRMNING SKER MED GASOLKAMINER OCH I VISSA TÄLT VEDKAMINER. DE ÄR UPPVÄRMDA OCH UTANFÖR BRINNER DET EN SPRAKANDE BRASA NÄR NI ANLÄNDER.

NI KAN OCKSÅ SJÄLV  TA MED TÄLT OCH TILLBEHÖR FÖR ATT GÖRA ER EGEN GLAMPING PÅ ERT EGET LILLA GÖMSTÄLLE. VI HAR SAKERNA NI BEHÖVER ,VI GÖR I ORDNING ETT PAKET MED INSTRUKTIONER SOM NI KAN TA MED.


PRISER : PÅ VÅRA FASTA LOKATIONER STARTAR PRISERNA FRÅN 1990 SEK/PERSON UPP TILL 3990 SEK/PERSON BEROENDE PÅ VILKEN STANDARD NI ÖNSKAR PÅ GLAMPINGEN.    VID ÖVRIGA/ANDRA ÖNSKEMÅL  KONTAKTA OSS FÖR PRIS.


I ALLA TÄLT SOM ÄR UPPVÄRMDA MED GASOLKAMIN KOMMER DET MED GASVARNARE SAMT KOLMONOXIDVARNARE. VI HAR OCKSÅ BRANDSLÄCKARE PÅ PLATS.